December 21, 2003
  • Looks like I'll be having a change of plans - Rather than wait to get all the stuff set up and then move, I'm going to move the site to the new address right now. This way, I won't have to keep track of both sites, and can devote more of my free time (once the Christmas rush is over ;P) to getting to work on it. The new address is:

    http://wolfey.sillydog.org/

    I will no longer be updating the Tripod-hosted site, so please update your bookmarks and website links to the new address above (if you stay on this page, you will be taken to the new address automatically in three minutes).

    Also, I am undergoing a change of name: Excluding historical references (e.g. the origin of my Internet nicknames) and non-renamable accounts (e.g. my E-Mail address, my message board accounts) made before this change, I will no longer go by the name WolfeDen3. I will now go by the name Wolfey. If you have any references to the name WolfeDen3 on your site (excluding my E-Mail address, which will remain the same till I get the new one ready), please change them to Wolfey. Also the name of the site will be changing from WolfeDen3's Website to Wolfey's Website, so please change the name of the link as well, if you've listed it on your site...And if you're using the banner images, updated ones with the new name are available at the new address.

    Thanks for taking the time to read this, and I'll be seeing you at the new address! =D

December 7, 2003
  • I apologize for not updating in such a long time =(

    Work on the new church around here, as well as many last-minute errands, have left me with little time to work on my site (as well as other things). Once things settle down (which will hopefully be soon), I'll be able to update here again ^_^

  • Also...When I can get back to work on my site, I'm going to prepare to move the site to a new address (which will have quite a few advantages over my site here at Tripod). I'll tell you what it is when I've got everything ready =D

August 12, 2003
  • Ugh...I've been unable to get online for almost two weeks due to a hardware problem, and that's put me way behind schedule - I have a lot of catching up to do on the message boards and everything else I visit as a result of it! X( Here's the story:

    Around last Tuesday, my cable modem was acting up, not connecting to the Internet at all. I thought it just needed the usual rarely-needed "reboot", so I unplugged it for a few minutes, and then plugged it back in. Every other time I did this, the modem would be working good as new (if not, then the cable connection is out and I just have to wait - this is even rarer, though, and it's usually up and running again in, at most, a few hours)...

    But not this time - It connected, but v-e-r-y s--l--o--w--l--y, finally going out again shortly thereafter...I repeated the process a few more times (unplugging other equipment as well), and it didn't help to fix the problem at all. I waited until Friday to see if it would be working by then, and it wasn't - I then had some technicians from Adelphia come over to check the cable line to see if that was the problem. After they had done things like testing the line, changing the connection splitters from the lines downstairs (to close any open ports - that is, keeping noise from said open ports from going back into the line, to avoid a reduction in connection quality), and setting up a test modem of theirs (which worked perfectly on the old computer, but not the new one - The important thing is that the connection worked this time), they had determined that their line was OK - Which meant that something else (the modem, router, switch, or network card) was the faulty part...And I couldn't do anything about it till Monday =(

    After waiting till Monday, I called Armstrong Microsystems to talk to them about the problem I had, and they sent over one of their technicians (who was actually someone in my Computer Science class at Lenape Tech) to check out the problem. After awhile, it was confirmed that the modem was the problem (the switch and router were working just fine), and so she called back to them to see about getting it replaced - I ended up having to have the modem sent back to Toshiba to get a replacement, which I didn't receive until yesterday (even though it should have been here by Thursday, four days earlier)...

    ...And the one they sent back came with the modem only - It didn't have the papers, the CD (which wasn't really needed, since I didn't uninstall anything), the thing to hold it vertically (which I liked, as that's how I mounted it - I can still keep it vertical without that thing, but it's going to tip over sooner or later), and most importantly, the AC adapter (*)! >_< I had to wait an hour or two for my Dad to get an adapter, which I had to put in a different surge supressor because it was slightly larger than the old one and wouldn't fit in the one I use for this computer. Then, just when I go to call Adelphia to get the modem activated...They're closed. I had to wait till today to call them and finally get it activated.

    ((* - UPDATE: Today, at 3:15 PM EST, I got another box, which came with everything else that was supposed to come with the modem - The CD, the thing-to-hold-it-vertically, the USB cord [which I forgot to mention before], and the AC adapter! ^_^ The only thing that didn't come with it was the papers, but I never used them anyway ^_~))

    Next time this happens, I won't hesitate to consider the modem (and not the cable line) to be the most likely source of the problem, and I won't hesitate to get it replaced, either - I'll probably just go out and buy a new one instead of sending back my current one, given how long it took to get all the parts so I could get back online...

    I'm just glad this whole ordeal is finally over now! =D

  • And now, some good news - Since I turned 16, I never bothered to get my driver's license (though I did get my learner's permit...Which I let run out, and haven't went back to get another one since then, as I haven't been driving in the last few years ^^; ), I went to get my photo ID Friday =) It's a good thing I got it that day, too - If I didn't, I'd have to wait till Wednesday to get it (the center to get photo IDs at is only open Wednesday through Friday), and I'll need it this upcoming Wednesday as proof of identification for something job-related...Who knows, I might finally get a job this time! ^_^
  • I've also taken some of my "time off" to take care of a couple of things: I deleted some no-longer-needed files; archived entire folders of stuff I want to keep, but no longer use, into Zip files, making it a lot easier to manage the remaining folders, and; made some alterations to certain files that my parents and I use often, for things like church bulletins and Lions Club data, to really speed up getting the work done for them - In the case of one set of Lions Club files, I combined the data from thirteen separate files into a single file! =D
  • In some site-related news, I have recently made updates to all things carbunklian: Carbuncle's glasses have been changed from lime and rectangular to light blue and circular, and the color of Diamond's headband has been changed from dark red to dark grey, so they'd look better (as well as more unique in comparison to the other characters) - Their pictures, as well as the "Carbunklian Appearances" document, have been updated to reflect these changes. Also, all their pictures have had a few pretty-much-unnoticeable flaws removed as well (it was bugging me to have them there =P). And finally, the three of them have a few more nicknames on their character pages (now rearranged by type, and then by letter) ^_^

July 6, 2003
  • More links have been added, and all RolePlaying message boards have been merged with the RolePlaying Sites category, so I can better manage them ^_^
  • Also, after a long, long time of being away from Instant Messaging, as of today, at 1:20 AM...I'm back! =D

    Check the "Contact Me" page if you forgot any of my screen names...They haven't changed since I left, and if I'm still on your Contact Lists (What? You mean you still haven't deleted me, for as long as I've been inactive? ;P), you won't have to worry about adding me again =P

June 27, 2003
  • Not much to report for this update...A hidden "calibration year" field has been added to all my character bios (it's there so I don't screw up and list a character as older/younger than they should be =P), and some minor changes were made to the Wishlist, Carbunklian Character Appearances (text file in the "Artwork Additions" section of the Wishlist), and the Character Artwork page.

June 13, 2003
  • It's Friday...But did I have any bad luck today? Not at all, and it's the other way around in my case...I just got my copy of Paint Shop Pro 8 from UPS today (they also came yesterday, but it was just to deliver stuff for the local Lions Club - Got my hopes up for nothing that day, but I knew it'd come soon if I was patient ;P)...I thought it wouldn't come in till at least the following Monday =)
  • Not only that, but I thought I'd be paying $79 for it after sending in the $30 mail-in rebate, as stated on their site at the time I purchased it (it's $109 before the rebate, and worth every penny, IMO)...Apparently something was changed, though, because when I called to order, and they saw I was listed in their database, the cost was dropped to $49. It's as if the rebate were worth twice as much...And I didn't have to send anything in, either! =D

June 11, 2003
  • I am now officially a graduate of ITT Technical Institute...I can't really say anything else for this update =D

June 6, 2003
  • My last day of school was on Wednesday... =)
  • ...And I'll be graduating a week from then (on the 11th)! =D
  • Yesterday, my computer was making a whirring noise, and earlier today, I had it taken to Armstrong Microsystems to get it fixed. Turns out it was the video card's fan that was causing the problem (it had to be replaced) - I guessed it would've been the fan, but not that one O.o
  • Not only was the fan problem fixed, but I also made sure the Hard Drive Activity LED would be fixed as well (it never lit up ever since I got the computer, and that problem by itself was too minor to justify making a trip to the computer shop to get it repaired) - Now, after six months, I finally have that (rather minor but annoying to me) problem fixed...Everything's in working order now, and I didn't have to pay a cent for the repairs, as the computer's still under warranty for the next year-and-a-half ^_^
  • It seems one of my counters is no longer working, and hasn't been for some time =/ I've now removed it from my index page until further notice.